Jump to content
TNG Community

Search the Community

Showing results for tags 'mod'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • TNG Specific
    • Announcements
    • Questions and Answers
    • TNG Modifications
    • Installation and Configuration
    • New Ideas and Suggestions
    • Code Discussion
    • Templates or Design Questions
    • CMS Integrations
    • TNG Wiki
  • Community
    • Member Webpages
    • Genealogy
    • Chit Chat
    • Questions and Answers
    • Offers And Requests

Blogs

  • Community News
  • TNG News

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 199 results

  1. Hello everybody, my question goes mainly to Michel Kirsch. By chance I noticed yesterday that my grandma’s parents are no longer using the sosa numbering !! My grandma has a birth mother and was later adopted! See here (https://ahnenklein.com/getperson.php?personID=I8243&tree=KLERC) or in the picture! But why is the numbering not continued? Does anyone else also have this problem? Thanks in advance! Michael
  2. Looking for easy way to add a link to the menu bar? Thanks for looking. Carl My site: http://carl.rhodesfamily.org/
  3. Hi, I want to upgrade from version 13.0.1 to 13.0.3 and in the instructions I see that installed MODs has to be removed before upgrading. After upgrade I have to install the MODs again after checking if the MODs has been upgraded. I have made a backup today. I am not good at all this and I have forgotten where I can check for MOD upgrades, can anyone tell med where I can check for this? Leif P.S. My MODs arre shown below.
  4. ^maikl11

    Custom Menu Hook Mod

    Hello everybody, I'm trying to translate the CustomHookMenue and I'm desperate. The first 3 menus are translated correctly, but all others are not translated! I do not know why! I think I did everything right, or am I missing something ??? Please help me! Thank you! In the attachment I have added the text from the cfg file. CHM.txt
  5. I found Ken Roy's Report Footer Mod, which is indispensable, but not what I had in mind: it turned out to be more a Table Caption Duptication mod in my eyes (but hey, I am not Anglophone...). The Description field under the title is good, but that must to be just a few lines. A small image in that box could be handy. (And the word "Description: " should not be IN the text.) For a few of my reports, in a text after the table I would like to give some background info. It could easily be half a page. Sometimes a beatyfull photo asks for inclusion, max half a page as well. Anyone who could build that? Leo
  6. Kerry Knodle

    Mod Manager error

    I am getting the following error when trying to open Mod Manager: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator at webmaster@knodle.org to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. How do I solve this?
  7. Hi All, Jürgen (JPB) has asking for a Mod that Hide/show Associations when there are many Associations for the same person. (Edit). My ancestor was very popular and rich. Therefore, he was very often (~ 26x) called upon as a godfather and witness. TNG creates a separate line for each Association, which are sorted according to the input and not according to date. This is the answer : a Mod to test... Michel hide_associations_v13.0.3.beta1.zip
  8. Hello This is my problem 1 I am not very used to handling the English language 2 I do not have a solid computer training 3 I really like working with TNG and have been doing so for years since v9 today I am at v13.0.1 4 I would like to find a simple procedure to apply to be able to use an Openstreetmap geolocation Is it possible? Regards
  9. ^maikl11

    Watermark mod

    Hello everybody, unfortunately I can not install the Watermark Mod? Something is wrong in the admin_users file, line 70 !!! But what??? Who can help me?
  10. Upgrading to TNG V13, on my local server, I initiated upgrade_convert_image_maps. A quick look at an image showed that tag had been preserved. So I did the same when I upgraded my live site. I did not apreciate that this utility only tags individuals in database. I have thirty (ish) images which has individuals tagged who are not in database. I would like to preserve this. Can I revert back to Media Tooltip mod by Ken Roy? I still have a copy V12 database with Map details in media table. Thanks in advance.
  11. Maybe someone can help me! In TNG version 13.0.1 or 13.0.2 "Relationship to Site Owner Mod" worked wonderfully. Then I installed the "Display Jobs Facts" mod. Unfortunately, the Relationship to Site Owner display disappeared. When I deinstalled and deleted the mod "Display Jobs Facts", the display of the Relationship to Site Owner is still not shown! In the meantime I've uninstalled all the mods and just installed a few mods that I've always had. Why is nothing displayed to me? Did I miss something? How do I solve the problem.... Thank you for your help in advance .... Greetings Michael (Cache is emptied, update to TNG13.0.3)
  12. LJLachance

    Captcha - Rick Bisbee version

    I've just completed my update to v13.03 from 13.01. All was working as intended previously. In accordance with instructions for the update, I uninstalled all mods. Upon completed update, I went to the existing mods and find, for the Rick Bisbee version of Captcha, ver. 12.0.0.8, this message What and where is the appropriate TNG captcha? Thanks, Larry
  13. ^maikl11

    Mod Secret medias

    Hello everybody, I wanted to install the mod "Secret medias" today. But it cannot be installed. Can you tell me why ??? I have TNG 13.0.2 Template 12 Thanks in advance...
  14. I have two databases (Licensed) one was using template 8 and the 16. All working well. Decided to revert the one running 16 back to 8, so the form and function would be the same on both. The one that I just changed has one really odd issue. If you click on the magnifying glass next to a location you get a map and other information (OpenStreet). Well on the one I just changed, that map doesn't show. If I change it back to 16 it works. I checked all the settings against the other database, all are the same. Below are two screenshots. I have also tried various locations. Searched the forums, but came up short. Hopefully, this is a very easy one, and I'll be saying "dummy why didn't you think about that?" Regards, Rob Roy
  15. Dear community, I use in TNG 13.0.1 the template 12 (windows/ Firefox). Template 12 because the font fits to another existing website and the cloud of surnames is important to me. Now I want to change the colors of the template to match the other website (corporate design). What is the best way to do that? With TCB from Erik Hoppe? Have already looked at it, changed to the desired colors and downloaded mytngstyle.txt from TCB. How do I continue? Thanks for any help Best regards Annette
  16. FettesI

    Mobile Site Enhancements

    I have a problem with the latest version of this mod. In ver 11/12 there was an option added to the Map Setup in Admin titled "Event Map section behavior", whereby an option "start with expanded section" allowed the display to be condensed to some 75 px high with a button option to expand. The newest version, while allowing a button option to Load Map, still shows the full 400 px display. See attached map1 and map2 examples. These are from a normal PC display, I don't know what they look like from a mobile as have not used in that manner. My database has some 100, 000 places, less than 50% with coordinates, meaning that most map displays show little helpful information. The space without the map loaded looks ugly (in my view) and I know some of my users with failing eyesight will find it less desirable than previously. Would it be possible to provide the option in lieu of the current Load Map so that it worked as previously (but without the actual map loading in the background as that was using bandwidth unnecessarily)?
  17. After I updated my online web site to ver. 13.2, the Public Access mode is not showing any text on the Admin_genconfig.php page. (See image.) The Mod still seems to work and I can figure out the selections by looking at the Wampserver page on my computer. It is still on Ver. 13.0 and working correctly. However, that's a rather awkward way to set things up. I've tried manually adding the $text entries to text.php in both English language folders, but that didn't help. I have the following Mods installed: Google Maps - More Place Levels Image Captcha Mod Open my Page Open Street Map OSM Auto Geocoding Mod Settings Block Regroup Person: Profile, Branch, Date place, No living, and Sources User Footer Copyright They all installed correctly and are functioning as expected. Would appreciate any suggestions and also wondering if anyone else has had this problem.
  18. Rob Severijns

    Private Media Flag

    Hello everyone, I have several media files that are provided to me by family members. The deal is that I can use the media files as long as they are not visible within the family tree and as long as certain family members are still alive. This means these media files need to be marked as Private. Setting the media files marked as Private results in these files being visible to users with rights to view Private content only. It would be nice if the Private flag could, by default be set as mentioned above and that besides that there is an option to override this setting for specific Inividuals and/or families. Basicly saying: Private for all except for users who have the right to view Private content set in the User rights and specific Individuals and/or Families set for each applicable media file. This creates the possibility for the provider of the media file to view that specic media file. Hope this explanation is clear enough. Rob
  19. When using the Dutch language on my site I saw that the word "ancestors" is translated in voorvaders, but this is not correct it should be translated as voorouders, is there a way to correct this?
  20. Hi Everyone! I hope this is in the right place! I'm following the instructions for using SimpleSAML as a method to create single sign-on between TNG and Media WiKi. So far, I have everything working including testing the SSO "admin" source. However, I can not get the "authsources" code that is mentioned on the WiKi integration page Single sign-on integration with SimpleSAMLphp - TNG_Wiki (lythgoes.net) to work - whether I modify the code or not, I get the same error: SimpleSAML\Error\ConfigurationError: The configuration (config/authsources.php) is invalid: syntax error, unexpected ';', expecting ')' I am using PHP 7.2 and my suspicions are that something has changed with the upgrades in PHP and there must be something that needs to be changed or is missing in order to make the code work. I am not a code writer but I have been somewhat successful getting some code to work. Unfortunately, this one I am afraid I can not. So, any PHP code writers out there that want to take a look at this and let me know what I'm missing? the code is below. Many thanks! Dave Authsource code: $config = array( 'tngidpauth' => array( 'tngextauth:External', 'dsn' => 'mysql:host=localhost;dbname=yourdatabasename', 'username' => 'yourdatabaseusername', 'password' => 'yourdatabasepassword', 'tngpath' => '/home/example/public_html/tng/', // the TNG path from (and including) the 'home' directory; ends with a slash. 'loginpage' => 'http://example.com/tng/login.php', // full URL to TNG's login page. 'logoutpage'=> 'http://example.com/tng/logout.php', // full URL to TNG's logout page. ), /* Other authentication sources follow. */
  21. I wanted to play the apprentice-sorcerer. But I am ignorant about it. Now I can no longer install Mods. An error message appears each time. ''the version is only from TNG version 13.0.1 onward" Any idea how I can help? http://www.mes-racines.com/saga/index.php François (FRANCE) TNG 13.0.2
  22. Hello ! I just discovered that when searching for a place and displaying it on the map, there is a pop-up proposing riding directions. When clicking on it, one gets out of the TNG onto the Google route planner. I want to keep my visitors on my site. I do not want them to be driven elsewhere and be tracked by google. I want to stay respectful of their private life. I would like to hide the prompt to click on the link. And for anyone who might wonder, this is NOT Google bashing. So please do not try this troll.
  23. I posted in the other recent thread about this, but I think it fell to the bottom of things: I have had the same issue for a month or two. I followed the steps Ken said here (unload and reload all the mods and delete to old files) and it did not work for me. I have the same issue - the censuses appear twice, and two buttons that say "check census links" on the import/export page. I don't know how I got two versions installed either. I'm using TNG 13.0/ You can see it on the 1850 and 1860 censuses on this page: https://ancestors.pitard.net/getperson.php?personID=I4239&tree=1sttree Thanks for any help-- Derrick
  24. Hi all, For some reason the geocoding facility in Edit place: has not worked for a while, according to reports. I get the error in TNG v11 and 12 on-line and TNG v13 in localhost. I'm investigating why, but today I haven't found any mention of a reason on-line. /Erik
  25. Hi I am using TNG V.12.0.3 I am trying to install Forum for TNG V10.1.3.4 I loaded the files to my mods directory The Mod manager shows cannot install Here is the log: flags: @ optional ^ (provisional) must be available ~ protected line 41: %target:processlogin.php% verified line 42: %location:% #1 not installed line 59: %target:genlib.php% verified line 60: %location:% #1 not installed line 86: %location:% #2 not installed line 110: %location:% #3 not installed line 182: %target:admin_genconfig.php% verified line 183: %location:% #1 not installed line 196: %location:% #2 not installed line 209: %location:% #3 not installed line 227: %target:admin_utilities.php% verified line 228: %location:% #1 not installed line 248: %target:admin_backup.php% verified line 249: %location:% #1 not installed line 266: %target:admin_optimize.php% verified line 267: %location:% #1 not installed line 284: %target:admin_restore.php% verified line 285: %location:% #1 not installed line 302: %target:getperson.php% verified line 303: %location:% #1 not installed line 332: %location:% #2 not installed line 355: %location:% #3 Bad target line 388: %location:% #4 not installed line 422: %copyfile: forum_admin_job.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_admin_job.php line 423: %copyfile: forum_anmelan.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_anmelan.php line 424: %copyfile: forum_functions.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_functions.php line 425: %copyfile: forum_index.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_index.php line 426: %copyfile: forum_initForum.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_initForum.php line 427: %copyfile: forum_makeFFile2.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_makeFFile2.php line 428: %copyfile: forum_nyPost.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_nyPost.php line 429: %copyfile: forum_nyTrad.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_nyTrad.php line 430: %copyfile: forum_openForum.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_openForum.php line 431: %copyfile: forum_openThread.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_openThread.php line 432: %copyfile: forum_regedit_job.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_regedit_job.php line 433: %copyfile: forum_soktext.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_soktext.php line 434: %copyfile: forum_user_job.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_user_job.php line 435: %copyfile: forum_setup.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_setup.php line 436: %copyfile: forum_setup_end.php not copied Source: mods/forum_for_tng_mod_v10.1.3.4/forum_setup_end.php line 441: %target:@forum_index.php% file missing (optional) will ignore line 468: %target:languages/English/cust_text.php% verified line 469: %location:% #1 not installed line 488: %target:languages/English-UTF8/cust_text.php% verified line 489: %location:% #1 not installed line 508: %target:@languages/Danish/cust_text.php% file missing (optional) will ignore line 529: %target:@languages/Danish-UTF8/cust_text.php% file missing (optional) will ignore line 550: %target:@languages/Dutch/cust_text.php% file missing (optional) will ignore line 571: %target:@languages/Dutch-UTF8/cust_text.php% file missing (optional) will ignore line 592: %target:@languages/French/cust_text.php% file missing (optional) will ignore line 613: %target:@languages/French-UTF8/cust_text.php% file missing (optional) will ignore line 634: %target:@languages/German/cust_text.php% file missing (optional) will ignore line 655: %target:@languages/German-UTF8/cust_text.php% file missing (optional) will ignore line 676: %target:@languages/Swedish/cust_text.php% file missing (optional) will ignore line 697: %target:@languages/Swedish-UTF8/cust_text.php% file missing (optional) will ignore line 722: %target:customconfig.php% verified line 723: %location:% #1 not installed code modifications specified: 18; modified: 0 file copies specified: 15; copied: 0 new files specified: 0; created: 0 new folders specified: 0; created: 0 errors: 1 Any hints? Thanks, Byron
×