Jump to content
TNG Community

TNG site Login failed


^maikl11

Recommended Posts

^maikl11

Hello everyone,
For some time now, when I log in, the page "This site is not working at the moment" appears.
After I remove the last part of the address https://ahnenklein.com/processlogin.php, I see everything and am logged in.

This is for every user:
For testing: TNG-Test, password: TNG-Test

I hope you know a solution?!?!?!

Note: The problem does not occur on my test site!!!
http://test-tng.ahnenklein.com/
(same login)

funktioniert nicht.png

Link to comment
Share on other sites

The HTTP 500 Error isn't much help as it just means general server-side error, although it generally implies a programming error.

The Login button on your test site redirects to your normal site for a login, so you have some set-up issues there.

If you use a number of Mods, I would suggest they are the first place to look. Check that your server PHP and TNG versions are compatible. Did the error start appearing after a particular update or change you made, or mod installed or updated? Have you checked the error log on your hosting site, which might give you more idea about what is throwing the error in the first place?

Link to comment
Share on other sites

^maikl11

Hello Adrian,
I took a look at the error log.
It was really a mod that caused problems.

Thanks for the tip

It was the Connections Counter mod.
He probably doesn't get along with the separate visitor counter...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...