Jump to content
TNG Community
CarlWGray

Template 19 Display Error

Recommended Posts

CarlWGray

I use Template 19 and have recently upgraded to TNG 13.0.3.

Since upgrading a couple photos at the bottom no longer display (see attached screen shot.  Yes, I've refreshed the cache to no avail.

If I go to the setup, U can preview the photos so the link appears to be working.

I have the same problem in Microsoft Edge and Chrome.

Everything else seems to be working since the upgrade.

 

Template 19.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
tngrlkrz

The update did have some changes to the template19 folder.  Did you copy them?  If so, did you have modifications to either index.php or topmenu.php?  Those files would have been overwritten. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
theKiwi

The source code calling the image into the page doesn't seem to have an image name associated with it

<img src="templates/template19/" id="bottomphoto1" class="img-round-left" alt="bottom image">

There should be something after the /template19/ to specify the image in use.

Roger

Share this post


Link to post
Share on other sites
tngrlkrz

Those images are filled in from the template 19 settings.  Comparing TNG 13.0.2 to TNG 13.0.3, there were quite a few changes to the index.php renumbering some of the feature thumbs etc.  It appears to be out of sync with those template setting fields.  The left and right image snips for the default page do exist.  This is likely one to be referred to Darrin.

'Out of Box' images below.

TNG 13.0.2

image.png

TNG 13.0.3

image.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
CarlWGray
22 hours ago, tngrlkrz said:

The update did have some changes to the template19 folder.  Did you copy them?  If so, did you have modifications to either index.php or topmenu.php?  Those files would have been overwritten. 

Before updating, I disabled all my Mods, then copied all the new files, then reactivated my Mods..

I'm not sure about the index.php or topmenu.php.  I can take a look, but am not sure what I would be looking for.

Thanks for your help.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
RickM

Hi Carl,

 

I have PMed you..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×