Jump to content
TNG Community
Sign in to follow this  
ArneT

TNG 13.0 not uploading IPCT captions

Recommended Posts

ArneT

I have:

  • assigned captions to my images in LR,
  • exported them to the desktop.
  • verified that the exported images contain the Descriptions (see attached image)
  • Used 13.0 to upload the image to my site (http://thesen.org/Arne/tng/admin_families.php)

Unfortunately the Descriptions did not upload (see attached image)

I obviously did not do this right.  What did I do wrong.  13.0 not uploaded correctly?

Screen Shot 2020-12-25 at 4.55.40 PM.png

Screen Shot 2020-12-26 at 8.13.09 AM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ken Roy

IPTC tags are imbedded inside the image.  TNG displays the IPTC tags when you activate the option in Admin > Setup > General Settings in the Media section to Show Extended Photo Info:  by changing the option to Yes

Share this post


Link to post
Share on other sites
ArneT

Screen Shot 2020-12-26 at 10.46.02 AM.pngThanks for the quick reply.  I did do that. Maybe I did not do it right? Are image below.

Arne

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ken Roy

Arne,

It does not show on the Media Upload screen but rather on the public side of your web site when you look at the images with showmedia.php  For example on my web site

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×