Jump to content
TNG Community
Katryne

[solved] Mod Hide admin DNA : cannot install

Recommended Posts

Katryne

Hello !

I use Hide Admin Dna on one of my sites and it still running correctly after I updated it to TNG 12.3.

On my other site, also in TNG 12.3, the mod was not installed and when I try to install it, it says : Cannot install, with following errors :

 

 
Citation

 

ligne 7: %target:admin_leftbanner.php% vérifié

ligne 9: %location:% #1 Mauvaise cible

ligne 17: %target:admin_main.php% vérifié

ligne 19: %location:% #1 pas installé


  • Mods spécifiés: 2; modifiés: 0
  • copies de fichiers spécifiés: 0; copié: 0
  • nouveaux fichiers spécifiés: 0; créé: 0
  • nouveaux dossiers spécifiés: 0; créé: 0
  • erreurs: 1

 

  •  

Brett, can you help, please ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
manofmull

Katryne

Is it the same site as you changed per this thread?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Katryne

Well, for a start, I begun to modify manually the files to hide every DNA mention on admin side, just as I wrote in the thread you quote above. Then Brett McPhee made a mod for this.

I have 2 TNG website you can see in my signature. Mod is installed on the public site Revestou and was enabled again after upgrade. Mod cannot be installed on the private site Clan. Both sites are running now TNG 12.3.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ken Roy

Katryne,

Was Brett's mod installed on both sites? or is the site where the mod will not install, the one that had been manually changed?

All you need is different spacing or tab characters for the Mod Manager to not to uninstall mods against files that were manually modified.  You could try replacing the admin_leftbanner.php from the TNG full install for TNG 12.3 if it is not in the upgrade zip file.   You might then need to uninstall other mods that show partially installed.  You should then be able to install Brett's mod

Share this post


Link to post
Share on other sites
Katryne

Hello Ken !

The site where I cannot install the mod had never been "modified".

The site where the mod is OK is the one that I had modified manually files, then put back original files before installing the mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ken Roy

Is the mod posted on the TNG Wiki?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ken Roy

OK, I found the mod and it shows OK to install.  What other mod do you have that makes changes to the admin_leftbanner.php  ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Katryne

Ok : I put a brand new admin_leftbanner.php  from a tng 12.3 and now the mod can install. Thanks for the help, Ken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Brett
6 hours ago, Katryne said:

Brett, can you help, please ?

Time zone differences, only 6:30am here Katryne, so only seen it now.

Thanks Ken for stepping in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×