Jump to content
TNG Community
Skjoldhoj

When printing no lines between boxes

Recommended Posts

Skjoldhoj

Hi

using version 12.2

When I have Ancestors or Descendants overview on the screen and activate Print there are no lines between boxes at the print.

Any solutions?

/Peter Skjoldhoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Phil21

Using 12.2 I also have the same problem. Can i change something so lines wlll be printed. Thanks zPhil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Phil21

Hi Peter.   Have you still got this problem as I may have solved it.  Actually it was very old question on this forum

Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Skjoldhoj

Yes Phil21, I still have that problem. When I have a Ancestor-view all boxes and lines between them are OK. When I activate Print a new window pops up with boxes and lines and all looks OK. When I activate >>Print<< a proofview from the printer application comes up and now only with boxes and no lines.

Maybe it is a setup problem in my printer application?? I am using a Canon MG5350 printer

Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites
Phil21

Firefox should work without problems but i  IE go to Tools (top right) Select Print and Page setup. Then select PRINT BACKGROUND COLOURS AND IMAGES.Save and reboot IE.  Hope that helps.  Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×