Jump to content
TNG Community
wmpbrown

Showing "Living" in admin mode

Recommended Posts

wmpbrown

While in admin mode, I'm seeing "Living" on people, this just started about an hour ago (from this posting), before that, I could see their names, DOB, all of it. I can see all of their information in edit.  I'm getting the same thing in Edge, Chrome and Firefox. I've made no changes in my admin rights. Is there something I need to change, or mod (I've checked and not finding one on the wiki)

I'm using v11.0.2, template 10.

living.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
manofmull

William

I'm seeing this with W10 1903 Firefox Quantum

Sorry, was wrong pic = I'm getting same as yourself

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
wmpbrown

Right, he is dead. So seeing him ok. Look at his children, they are flagged as living, you can't see them as a visitor, I don't see them in admin mode either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
manofmull

Note the message regarding Living / PRIVATE content

  At least one living or private individual is linked to this note - Details withheld.

 

As admin you should be able to see all

 

M

Share this post


Link to post
Share on other sites
manofmull

Is this set to YES in Admin?

Show Names for Private:  

Share this post


Link to post
Share on other sites
manofmull

That's what I thought = you should see all

You could try temporarily removing the note to see if that's the cause

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
manofmull

Do you have any mods "partially installed" ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
manofmull

Mods as in Mod Manager (Admin)

Can you message me temp admin login?

Share this post


Link to post
Share on other sites
manofmull

William

Had a look at your site as admin (thank you) but I cannot fathom what's wrong.

Basically, your setup is no longer giving full access to admins.

You could ask GoDaddy to see if they can help and hopefully someone clever in here might know why

 

M

Share this post


Link to post
Share on other sites
jodrexel

Same problem.  All rights set but in admin mode I can see all of  information only in edit.  I'm using v12.1 with WP.

admin.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
manofmull
55 minutes ago, jodrexel said:

Same problem.  All rights set but in admin mode I can see all of  information only in edit.  I'm using v12.1 with WP.

admin.jpg

 

 

I've just sorted the other site. Please message me temp username/pass.

Don't post here

 

Michael

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ken Roy
6 minutes ago, manofmull said:

'I've just sorted the other site

Michael,

This is the 2nd occurrence of the problem.  Is that not a solution you can  post? or does it require hands on to fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
manofmull
2 minutes ago, Ken Roy said:

Michael,

This is the 2nd occurrence of the problem.  Is that not a solution you can  post? or does it require hands on to fix it?

Ken

I'm still working on it. There was a settings problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
manofmull
17 minutes ago, Ken Roy said:

Michael,

This is the 2nd occurrence of the problem.  Is that not a solution you can  post? or does it require hands on to fix it?

Ken

I thought I'd sorted it all but no.

With changed settings, living peoples name were then viewable, but to anyone at all (not just admin)

I've suggested to the site owner to contact Darrin and try to get a solution

 

M

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×