Jump to content
TNG Community
kempons

Issue adding new DNA test

Recommended Posts

kempons

Hi,

Just tried to add my first DNA test to the database since upgrading from TNG v11 to TNGv12.0.3 over 8+ months ago and I have encountered an error:

An error has occurred in the TNG software. This could be due to a setup issue, an incomplete upgrade or a program bug. If you are the site owner, you may contact TNG support for help with this problem. Please copy the query below and paste it into your message.

Query: INSERT IGNORE INTO tng_dna_tests (test_type, test_number, notes, vendor, test_date, personID, gedcom, urls, markers, haplogroup, significant_snp, terminal_snp) VALUES (?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?)
sssssssssssssssssssssssss | Y-DNA | 200693 | | FTDNA | 2011-02-25 | I292196 | adkemp | | | | | | | | | | | | 1 | | | | | | 

Column count doesn't match value count at row 1

 

Can anyone provide some guidance as to how to correct this? Thanks.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ken Roy

If you are going to add DNA data to TNG, I would recommend that you upgrade to TNG 12.1 

I do not remember if that was a problem that was correct in TNG 12.1, but there are new fields to support atDNA in TNG 12.1

Share this post


Link to post
Share on other sites
kempons

Thanks Ken. I will try an upgrade to TNG 12.1 and see if this fixes the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kempons

Ken et al,

Confirming upgrade to TNG v12.1 fixed the issue. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×