Jump to content
TNG Community
brummie23

Problem in expanding images

Recommended Posts

brummie23

Hi I have just upgraded to V12 and have been in the process of checking things out and adding to the website.

I have just created two new albums and whilst the images are there, I think they are not working correctly.

Okay the thumbnail image is there and when I hover over it it expands the image, which is what I expect.

But when I click on the thumbnail, expecting to open the entire image in full size, instead of the image I get the message in the attached, which has three warnings and it sticks on loading.

I checked out photos and documents attached to various bio pages and when I try to open them up I get the same warnings that relate to line 176?

Any ideas as to how to fix it?

Thanks

Matt.

AlbertQuayScreenShot.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
theKiwi

Check the folder called "js" - there should be a bunch of files in there, including the ones that are named in the error message.

If they're not there, then upload the js folder again from the upgrade package you downloaded

Roger

Share this post


Link to post
Share on other sites
brummie23

Thanks Roger.

It was not in the folder "js" on the last upgrade package, but found one in an older upgrade and it seems to work.

Matt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×